nedeľa 24. mája 2015

Slováci nevedia obchodovať na burze

Viem, že to je trochu prisilné tvrdenie. Ale aspoň podľa štatistík jednej z najväčších investičných sietí eToro to tak vyzerá. Keď si na ich stránkach dáte vyhľadať slovenských obchodníkov tak za posledný rok len 3 z nich sú ziskoví. Ostatní sú v strate. A že ich nie je málo môžete vidieť v následovnom krátkom videu.


Je ich dosť, čo poviete? Tu uvádzam aj link kde si môžete sami spraviť vyhľadávanie a posúdiť výkonnosť jednotlivých obchodníkov podľa rôznych kritérií.

Verím však, že na Slovensku sa nájde aj dosť skúsených a ziskových obchodníkov. A preto mám pre Vás výzvu.

Dokážte svetu, že Slováci vedia na burze obchodovať!


Otvorte si účet na eToro (stačí aj 50 USD) a začnite obchodovať menové páry, komodity, indexy alebo akcie. Vylepšite štatistiky Slovákov na tejto investičnej sieti.

Tí najlepší z Vás si okrem toho budú môcť poriadne vylepšiť svoj mesačný príjem. eToro je totiž výnimočná investičná sieť. Nielen, že môžete obchodovať na svojom účte a diskutovať s inými obchodníkmi, ale môžete aj kopírovať obchody iných úspešných investorov. Samozrejme aj iní ľudia môžu kopírovať Vaše obchody. Za to samozrejme dostanete pekne zaplatené. Nie je žiadny limit koľko takto môžete zarobiť...kľudne aj $10,000 mesačne. Prečítajte si viac.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára