sobota 14. februára 2015

3 Sigma Profit AM Corp: 100% Navýšenie Za Menej Ako 3 Mesiace!

 3 Sigma Profit AM Corp je jedným z najlepších PAMM obchodníkov na InstaForexe. Naposledy to bolo minulý november keď som sa o tohto tradera zaujímal.

A hádajte čo sa od vtedy stalo?

3 Sigma odvtedy navýšil svoje imanie o 100%...za necelé 3 mesiace! V novembri 2014 bol jeho celkový profit +167%. Dnes jeho štatistiky ukazujú +262%. Neuveriteľné.

Keby som tohto tradera už dlhšie nesledoval tak by som si myslel že jeho obchodné praktiky sú veľmi riskantné. Áno, nejaké agresívne obchody z času na čas robí, ale celkovo tento PAMM obchodník spadá do kategórie nízkeho až stredného rizika.


3sigma-jan2015

Len sa pozrite na jeho graf. Červená línia zobrazujúca equity je vysoko nad tou zelenou ukazujúcou uzavreté obchody. To znamená, že jeho otvorené obchody sú momentálne v obrovskom zisku.

Ďalší nárast čo som si všimol je v počte jeho investorov. V novembri to bolo 273 Ľudí, dnes s ním investuje 437 ľudí. Niet divu, pri takejto výkonnosti jeho obchodnej stratégie.

Minimálna investícia je iba $1, takže doslova každý si môže dovoliť investovať. Niet čo stratiť a zisk môže byť vysoký. Vyskúšajte investovanie s 3 Sigma Profit AM Corp aj vy.

Majte na pamäti, že minulá výkonnosť nezaručuje budúce zisky a tak investujte s rozumom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára